Välkommen till min hemsida

Det hela handlar om Mig, Frida. Och vem är då jag ?

Jo, jag är en otroligt gullig, och väldigt busig, och om än aningen en väldigt bestämd tjej, som fyllde hela 8 år den första april 2009.

Den 5/8-2009 fick jag en egen katt... Musse har jag döpt honom till..

23/7-2009, fick Jag min första riktiga mobiltelefon. En Nokia 3210 Music Express. Nu ska Jag ta en massa fina kort, och lyssna på mina favorit låtar i den..

Den 9/6-2009, gick jag ut första klass, så nu till hösten börjar jag i tvåan, en tvåagluttare vill säga..

Pappa brukar ta semester då jag fyller år, för att fira mig, men det kan man inte nu när jag går i skolan. Vi firade mig hemma på morgonen, och efter skolan istället.. Mina kompisar på skolan sjöng så fint "Ja må hon leva" för mig denna dag..

Den 29:e April 2008, kan du tänka Dig.. Då lärde jag mig och cykla alldeles själv. Det var Emil som lärde mig att cykla alldeles själv, utan att någon höll i cykeln. Så nu far jag fram som en blixt med cykeln. För att se en liten videosnutt på det hela, klicka här.

Den 29/6-2007 var min sista dag på dagis, Tamburinen, på avdelningen Lysmasken. Pappa och mamma kom och hämtade mig denna dag på dagis, och vi plockade med oss alla fina teckningar, målningar och allt annat fint som jag gjort under min tid på dagis.

Och vet du, den 19/9 2006 tappade jag min första mjölktand.. Jag la den i en mugg med vatten över natten, och tänka sig att tandfén var där och tog tanden, och la där en guldpeng istället..

Den 7/6 2007 hade vi utspark för barnen på dagis. Ja, det kallas så när man slutar på dagis.

Den 5/2-09 åkte pappa och jag, och pappas kompis till Gran Canaria. Det var jättevarmt och skönt där. Massor med glass, och roliga saker fick jag av pappa. Vi har lagt upp bilder i bildarkivet.. Titta in vetjag..
Senast uppdaterat: